header
Zeilen

Voorzien van 85 foto`s

Voor al onze SAVER boten hebben wij perfect passende op maat gemaakte transportzeilen, kuipzeilen en winterafdekzeilen. Voor de cabine boten hebben wij ook cabrioletkappen waarvan alle ramen er uit geritst kunnen worden.

Kuipzeil

Kuipzeilen zijn zeilen die handig in gebruik zijn als de boot in het water ligt omdat die vastgemaakt worden met drukkers. Dit is handig omdat de achterplatforms of zwemplatforms vrij zijn zodat u daar eerst op kan staan en dan vervolgens het zeil los kan maken. Dit zeil kan ook gebruik worden voor transport van de boot.

Transportzeil

Het transportzeil is wat groter en gaat over de hele boot,railingen en stootrand heen. Dit zeil is handig als de boot getrailerd wordt. Dit zeil wordt vastgemaakt door een spanband die in de rand van het zeil is gemaakt. Deze spanband haakt achter de stootrand en kan dus niet loskomen omdat de spanband d.m.v een een roestvrij stalen ratel superstrak wordt aangetrokken. In alle zeilen worden ventilatieroosters gemaakt zodat de boot wordt geventileerd.

Tentzeil

Met een tentzeil is het mogelijk om in de punt van een open consoleboot een slaapplaats te maken. Dit zeil wordt in slechts enkele minuten opgezet. Het wordt bevestigd door enkele spanbandjes die aan de railing van de stuurconsole worden vastgemaakt. Aan de voor en zijkant wordt de tent op dezelfde drukker vastgemaakt als het kuizeil zodat er geen dubbele drukkers op de boot bevestigd hoeven te worden. De tentzeilen hebben altijd twee ramen die van binnenuit geblindeerd kunnen worden. Bij een centerconsoleboot heet de tent aan beide kanten van de console een ingang met ritsen. Ook is het mogelijk om met slecht weer door te kunnen varen zodat er wat beschutting is.

Winterafdekzeil

Voor boten die in de winter buiten staan hebben wij winterafdekzeilen die de hele boot afdekken inclusief de motor. Deze zeilen hebben bovenop altijd ventilatieroosters. Bij de grote cabine boten hebben deze zeilen achter ook nog een rits ingebouwd om gemakkelijk in de boot te komen. Deze zeilen kunnen ook zeer goed gebruikt worden voor transport van de boten.

Alle zeilen / cabriolet kappen zijn in diverse kleuren leverbaar. Zie de foto`s hiernaast voor de mogelijkheden

Maatzeilen en cabrioletkappen voor alle merken boten

Heeft u een ander merk boot dan kunnen wij ook daar een perfect passend afdekzeil voor maken. Ook kunnen wij uw boot van een nieuwe cabriolet kap voorzien.Een prijsopgave kunnen wij ook maken als u ons een duidelijke foto van uw boot stuurt.

Bel ons voor meer informatie of een prijsopgave.Saver Boats Holland
Veerweg 7
3224 AW  Hellevoetsluis (ca. 25 km van Rotterdam) 
Telefoon: 0181-328785 
E-mail: saver@saverboats.nl
Onze websites:
www.saverboats.nl 
www.mavimare.nl
Onze webwinkel: www.dewatersportzaak.nl